Estetisk tandvård

Vår specialkompetens inom estetisk tandvård täcker hela spektrat från tandblekning, skalfasader och porslinsinlägg till porslinsbroar, kompositfyllningar, implantat och mjukvävnadskorrigeringar. I kombination med våra övriga specialistbehandlingar kan vi därför åstadkomma långsiktigt goda slutresultat som också är estetisk tilltalande och ofta kan bidra till ökad självkänsla, större välbefinnande och bättre självförtroende.

Aurakliniken är en av få svenska kliniker som även fokuserat på den estetiska delen av tandvården. Faktum är att vi ser all tandvård som estetisk, vilket innebär att oavsett om du kommer in för att laga ett hål, få ett implantat eller göra en tandblekning så kan du lita på att vi gör vårt yttersta för att din behandling inte bara är av yppersta kvalitet, utan att den också ser så bra ut som möjligt.

Estetisk tandvård syftar till att exempelvis korrigera tandluckor och missfärgade eller skadade tänder. Resultatet är, förutom ett strålande leende, ofta ökad självkänsla, större välbefinnande och bättre självsäkerhet. För dig som är missnöjd med formen eller färgen på dina tänder innebär behandlingen att du vågar skratta och le igen.

Vi tror att en stor del av nyckeln till skönhet och välbefinnande grundas i friska och vackra tänder. Därför är vi stolta att kunna erbjuda våra patienter den senaste och mest avancerade dentala teknologin i en lugn, behaglig och stressfri miljö.

Om Happident Stureplan

Happident Stureplan är en specialistklinik som i huvudsak arbetar med kvalificerade behandlingar inom specialisttandvård.Vi har även mångårig erfarenhet av estetiskt tandvård. Du är välkommen både med och utan remiss. Happident Stureplan är en del av Happident – vi utvecklar svensk tandvård Vi är anslutna till försäkringskassan

VAR FINNS VI?

Happident Stureplan hittar du på Brunnsgatan 8, 111 38 Stockholm, intill Stureplan. Kontakta oss gärna på telefon 08-545 111 00 eller via mejl info@aurakliniken.se

Remissblankett hittar du HÄR